Frontmatec ønsker en glædelig jul og et godt nytår

16-12-2015

Kære kunder og samarbejdspartnere

 

2015 har været endnu et godt år i Frontmatec. Vi har haft travlt og været så heldige, at få lov at hjælpe vores kunder med mange spændende automationsopgaver.Vi har igen oplevet at vores MES | Industriel IT område er vokset flot, og det er blevet understreget, at vores systemer kan forbedre kundernes økonomi i automationsprojekterne, og samtidig opsamle værdifulde data, sikre sporbarhed og eliminere fejl. Vi har i 2015 udviklet mange nye produkter indenfor vores GOSystems, herunder en ny version af GO.Guide, samt et modul til udbyttekontrol.

Forsyningsbranchen har igen været et spændende område, hvor der er sket en rivende udvikling. Mon ikke den nyligt indgåede COP 21 – klimaaftale kan være med til at generere endnu flere tiltag? Vi var også så heldige at få 10 nye kunder på System 2000, hvilket vi er meget stolte af. AnaMo er også kommet godt fra land, og har vist sig at indeholde mange muligheder for branchen, blandt andet som facilitator for Asset Management. Alt i alt ser det ud til, at vore kunder påskønner at Frontmatec har sat ekstra tryk på udviklingen af ny dedikeret funktionalitet til den danske forsyningsbranche i vores systemer.

Vi håber på et lige så travlt og spændende 2016 og jeg kan afsløre, at vi allerede i begyndelsen af det nye år vil åbne endnu et Frontmatec kontor i en større dansk provinsby.

På vegne af alle mine kolleger i Frontmatec vil jeg gerne sige tak for et godt samarbejde i det forgangne år. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i det nye år. Så fra alle os til alle Jer, de varmeste ønsker om en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Mange julehilsner
Kurt. G. Andersen
Adm. direktør, Frontmatec