En stærk partner i forsyningsbranchen

Gennem de sidste 30 år har Frontmatec været en af landets førende virksomheder inden for styring, regulering og overvågning

Partnere

Hos Frontmatec skaber vi intelligente og effektive automationsløsninger, derfor er det vigtigt for os, at vore medarbejdere altid er up-to-date med de nyeste teknologier indenfor vores forskellige fagområder. Derfor sørger vi for, at medarbejderne løbende deltager i relevante kurser, for at de kan levere de bedste løsninger.

Som det ses herunder, er Frontmatec certificeret partner hos en række forskellige udbydere af de mest gængse teknologier bl.a Siemens PLC programmering. Læs meget mere ved at klikke på logoerne herunder:

Certificeret partner

SIEMENS SOLUTION PARTNER

Vi er certificeret i den nyeste teknologi inden for Siemens PLC programmering, HMI/SCADA, netværk og motion control. Inden for drives og motion control er vi en blandt to virksomheder i Danmark, der er certificeret. 

ROCKWELL SYSTEM INTEGRATOR

Vi er også systemintegrator for Rockwell Automation. Vi kombinerer Rockwells produkter, knowhow og automationskoncept med vores industrielle og applikationsmæssige viden og erfaringer.

Kontakt os gerne for råd og vejledning omkring vores produkter