Driftsikkert SRO-system og PLC-styring

Løsningen blev et avanceret, men driftsikkert primærværktøj i dagligdagen, som er nemt at vedligeholde og som giver et godt overblik over drift og vedligehold

Smørum Kraftvarme

Smørum Kraftvarme, som fremstiller fjernvarme og elektricitet i en avanceret samproduktion, har et stærkt fokus på miljøforbedringer og reducering af CO2-udslip samtidig med, at energiressourcerne udnyttes optimalt.

Virksomhedens gamle SRO-system og PLC-styring var efterhånden blevet forældet. Det betød blandt andet, at muligheden for at skaffe reservedele var lille, og hvis man endelig fandt de rigtige reservedele, var prisen ofte høj. Samtidig kunne eventuelle systemnedbrud medføre en længerevarende nedlukning af kraftvarmeværket og netop denne usikkerhed skabte en frygt i hverdagen for, at man ikke kunne levere varme til de ca. 2500 hustande.

Derfor var det på tide med et nyt system, der kunne leve op til nutidens krav om vedligeholdelsesvenlighed, høj driftssikkerhed, visuel præsentation af data og nem rapporthåndtering.

Ud fra en detaljeret kravspecifikation blev Frontmatec valgt til opgaven. Løsningen blev et avanceret, men driftsikkert primærværktøj i dagligdagen, som er nemt at vedligeholde og som giver et godt overblik over drift og vedligehold.

Fakta:

Opgaven blev løst med følgende komponenter:

  • Rockwell FactoryTalk View Site Edition (SRO)
  • Rockwell Controllogix
  • Rockwell PLC5 Migration Module
  • Frontmatec GO.Reports

Det siger kunden

“Det nye PLC-system virker overbevisende og det har været helt fantastisk, at Frontmatec har været i stand til at udskifte de gamle PLCere med nye stort set uden værket har været ramt af driftsforstyrrelser. Dette var et punkt vi lagde meget stor vægt på, og som vi var meget nervøse for, men det gik heldigvis over alt forventning.”

Leif Poulsen

Direktør, Smørum Kraftvarme

Fjernvarme – Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til vores SRO-produkter, er du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Henrik P. Toft

Henrik P. Toft

Afdelingschef, Forsyning, Vand & Varme

(+45) 20 75 28 30
hpt@frontmatec.com

Kontakt os gerne for råd og vejledning omkring vores produkter