Komplet produktions-styringssystem

Danfoss Power Solutions fik leveret systemet GO.Guide – ét samlet system, som kan instruere og kontrollere medarbejdernes daglige arbejde

Danfoss Power Solutions

Danfoss Power Solutions (DPS), som er en af verdens førende mobilhydraulik-leverandører, producerer og sælger en lang række hydraulikkomponenter som også sammensættes til forskellige systemer.

Tidligere led virksomheden under en relativ høj risiko for fejlmontage i forbindelse med hydraulikproduktionen. Denne risiko skulle elimineres ved hjælp af et system, der kunne instruere, overvåge og kontrollere medarbejdernes daglige arbejde.

Frontmatec fik opgaven og installerede det egenudviklede system GO.Guide, der er i stand til at guide de forskellige medarbejdere via PCere, således de får montereret de rigtige komponenter på den rigtige måde på det rigtige tidspunkt.

Det siger kunden

“Vi valgte primært det nye system for at sikre kvaliteten gennem korrekt montage. Der er tale om et visuelt styresystem, der ved hjælp af billeder og grafik fortæller medarbejderne, hvordan den enkelte opgave monteres. Systemet virker fuldstændig efter hensigten.”

Frank Flintholm

Indkøbschef, Danfoss Power Solutions

Industri – Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til vores produkter til industribranchen, er du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Lars Bjerre-Harpøth

Lars Bjerre-Harpøth

Afd.chef MES

(+45) 24 29 76 74
lbh@frontmatec.com

Kontakt os gerne for råd og vejledning omkring vores produkter