Optimering af linjestyring

Løsningen blev Frontmatecs GO.LineControl system, hvor alt udstyret omstilles fra en ordre til en anden automatisk på bare få sekunder

Danish Crown

Danish Crown, som er Europas største slagterivirksomhed, producerer og afsender kundeordrer få timer efter bestilling, hvilket betyder mange batchskift.

Da virksomheden havde et ønske om at effektivisere de forskellige processer i forbindelse med de mange bestillinger, var det nødvendigt med et nyt system, der kunne optimere OEE (Overall Equipment Effectiveness) på linjerne, og udnytte de mange mandetimer bedst muligt.

Ud fra en detaljeret kravspecifikation blev Frontmatec valgt til opgaven. Løsningen blev Frontmatecs GO.LineControl system, hvor alt udstyret omstilles fra en ordre til en anden automatisk på bare få sekunder. Det har betydet, at der spares væsentligt på omkostningerne for Danish Crown.

I dag har Danish Crown stort set aldrig fejl i etiketteringen, og det er selvom virksomheden har stor fleksibilitet til at understøtte kundens ønsker om specielle mærkninger for kampagner m.m. Derudover giver systemet virksomheden fuld sporbarhed, således at man til hver en tid kan følge varer tilbage gennem produktionen.

Fakta:

Opgaven blev løst med følgende komponenter:

  • Frontmatec GO.LineControl

Det siger kunden

“Vi har et rigtig godt samarbejde med Frontmatec, der efter min vurdering har helt unikke kompetencer og løsninger indenfor produktionssoftware til førevarebranchen. De er en utrolig dynamisk virksomhed, der bidrager med sparring, og nye løsninger i et hurtigt tempo. Det er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler vores forretning i Danish Crown. De svigter os aldrig, når det gælder.”

Steen Johansen

Maskinchef, Danish Crown

Fødevarer – Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til vores produkter til fødevarebranchen, er du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Lars Bjerre-Harpøth

Lars Bjerre-Harpøth

Afd.chef MES

(+45) 24 29 76 74
lbh@frontmatec.com

Kontakt os gerne for råd og vejledning omkring vores produkter